Як Приготувати Смачний Стейк Правильно?

Збережи собі на сторінку, якщо любиш стейки

Поради:
1. Візьміть шматок яловичини, натисніть вказівним пальцем і подивіться на «реакцію» м’яса: якщо залишиться вмятинка, це свідчить про те, що м’ясо ніжне і зріле.
2. Заморожене м’ясо краще попередньо розморозити ніч у холодильнику.
3. Пам’ятайте, що час приготування для розмороженого м’яса трохи менше, ніж для свіжого.
4. Перед тим як готувати м’ясо, висушіть його паперовим рушником – нам не потрібна зайва волога.
5. Гриль (сковорода) повинна бути дуже добре розігрітою.
6. Готовність перевіряється тільки натисканням, а не надрізанням або проколюванням м’яса!
7. Після приготування дайте стейку трохи «відпочити».
8. Солити і перчити м’ясо тільки після його приготування.
9. Найкорисніший гарнір до стейку – овочі на пару (альденте).

источник

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close
Натисніть "LIKE", та читайте нас на Facebook